Vintos Anklesupporter

Anklesupport™

Verlichting bij alle voetklachten

Onze Compressie Sokken zijn ideaal voor onder andere brandende voeten, diabetes, wintervoeten, wintertenen, gezwollen voeten, hielspoor, peesplaatirritatie en achillespeesproblematiek. De kousen worden al jaren door veel mensen met groot succes gebruikt voor verlichting bij langdurig gebruik, werken en tijdens het sporten.

KOOP NU

Anklesupporter™

Onder reguliere sokken te dragen

Door onze AnkleSupporter™ onder jouw reguliere sokken te dragen, stimuleer je de bloedcirculatie optimaal.

KOOP NU

Anklesupporter™

Gemaakt van hoogwaardige materialen

De geribbelde steunzool biedt ongeëvenaard comfort en pijnverlichting voor je voeten. Onze compressiesokken zijn zorgvuldig ontworpen om goede ondersteuning, comfort en verlichting te bieden zonder dat dit ten koste gaat van jouw mobiliteit.  Ook is de sok is gemaakt van een lichtgewicht en ademende stof voor optimaal comfort.

KOOP NU
  • -Yvonne

    "Ik heb al jarenlang veel last van mijn enkel en ik heb er al die tijd weinig aan gedaan. Maar toen ik een advertentie van de AnkleSupporter voorbij zag komen werd ik erg benieuwd, dus ik bestelde ze gelijk. Ik heb de sokken nu een een weekje en ze bevallen erg goed, ik heb nu een stuk minder last!"

  • -Ria

    "Ik kwam de advertentie tegen op facebook en ik werd gelijk erg nieuwsgierig. Ik sport namelijk erg veel en vaak krijg ik dan last van mijn voeten. Dus vond ik het wel de moeite waard om deze sokken uit te proberen. Ik heb ze gisteren binnen gekregen en van wat ik nu merk werken ze top! Ik heb een stuk minder klachten. De kwaliteit ziet er erg goed uit en de levertijd was snel."

  • -Petra

    "Ik kan de AnkleSupporter echt aan iedereen met voetklachten aanbevelen. Ikzelf had best een tijdje voetklachten maar sinds ik de AnkleSupporter gebruik, zijn deze klachten sterk verminderd. Kortom: aanrader!"

1 van 3